NAISTEN SEMINAARI 2.-3.10.2020

”Olen aina rakastanut naistenseminaareissa sitä, kun keskellä pimeää syksyä saa tulla perjantai-iltana, pitkän työviikon päätteeksi seurakunnalle, joka on pullollaan upeita Jumalan naisia. Viikonloput ovat olleet täynnä unohtumattomia keskusteluja kahvipöydän äärellä ja Kristuksen elämän jakamista.”

Tämän vuoden Naisten seminaarin teema on ”Laupeuden työ minussa”. Jumala on kutsunut meistä jokaisen henkilökohtaiselle matkalle Hänen kanssaan. Matkan teko on välillä sujuvaa, välillä täynnä vastoinkäymisiä. Kun katsomme taaksepäin, voimme nähdä kuinka jokainen hetki on ollut osa Jumalan suunnitelmaa. Lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna matkamme kohtaavat ja pääsemme kuulemaan ja jakamaan Kristuksen laupeuden työstä elämässämme.

SEMINAARIN OHJELMA
PERJANTAI 2.10.
17:30 – Ilmoittautuminen ja kahvit
19.00 – Avajaiskokous > katso netin kautta!

LAUANTAI 3.10.
09:00 – Aamukahvi
10:00 – Ylistys- ja rukouskokous > katso netin kautta!
11:30 – Lounas
13:00 – Ulkoilua
14:00 – Iltapäivätilaisuus
15:30 – Iltapäiväkahvit
17:00 – Iltakokous > katso netin kautta!

PAIKKA
Raamattu Puhuu -seurakunnan toimitila,
Pukinmäenaukio 4 B, 3. krs 00720 Helsinki

HINNAT 
Seminaari maksu on 50 €
Vapaaehtoisille 35€ (Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi ilmoittautumislomakkeessa!)
Alle 20-vuotiaille 25 €
Hinta sisältää lounaan ja lauantaina iltapäiväkahvit. Ilman lounasta hinta on 5€ halvempi (lounasalennus ei koske vapaaehtoisten seminaarimaksua)

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittaudu seminaariin alla olevalla lomakkeella 20.9.2020 mennessä.
Jos sinulle ilmenee jotain kysyttävää seminaariin tai ilmoittautumiseen liittyen, voit olla yhteydessä seurakunnan toimistoon: helsinki@raamattupuhuu.fi

LAUANTAIN LOUNAS
Lounaalla kolme vaihtoehtoa. Erityisruokavalioista huomioitu gluteeniton, laktoositon, maidoton ja lihaton. Lisätietoja erityisruokavalioista seurakunnan toimistolta. Seminaarimaksu ilman lounasta -5€.

MAJOITUS
Jos tarvitset kotimajoituksen, kerro siitä ilmoittautumisesi yhteydessä. Jos asut pääkaupunkiseudulla ja voit majoittaa seminaarivieraan, ilmoita myös siitä.

Pidetään tämä viikonloppu rukouksissamme ja valmistetaan sydämemme kuulemaan.
Nähdään naistenseminaarissa!