Naisten Seminaari 2023

Jumalan parantava voima

Elämän myrskyissä saamme kaikki osumia ja tarvitsemme sielun ja tunteiden parantumista. Parantumisen lähde on aina Jumalan Sana, Raamattu. Jumala tahtoo meille kokonaisvaltaista parantumista. Seminaarin teema on Psalmi 147:3 ”Hän parantaa ne, joilla on särkynyt sydän, ja sitoo heidän haavansa”.

Seminaarissa etsimme vastauksia muun muassa siihen, mitä Raamattu sanoo tunteista, mikä on tunteiden merkitys ja miten voimme säädellä tunteita terveellä tavalla.  

Seminaarin pääpuhuja on Anna Braganza, suomalaissyntyinen vaimo ja viiden lapsen äiti Baltimoresta, Yhdysvalloista. Annalla on kristillisen sielunhoidon tutkinto Luther Rice College ja Seminarysta sekä paljon kokemusta kristillisestä sielunhoidosta. Lauantai-iltapäivän paneelissa mukana myös Leena Lehtinen ja Päivi Kyrö.

Lämpimästi tervetuloa naisten seminaariin!

OHJELMA

Perjantai
16:00 Ilmoittautuminen
18:00 Iltatilaisuus

Lauantai
10:30 Aamutilaisuus
12:00 Lounas
14:30 Paneeli – Kysymyksiä panelisteille tällä lomakkeella.
16:00 Iltapäiväkahvi, sisältyy seminaarimaksuun
17:00 Iltakokous

SEMINAARIMAKSU
40€ per henkilö, sisältäen lauantain lounaan
30€ per henkilö, ilman lounasta

PAIKKA
Helsingin Raamattu Puhuu-seurakunnan tilat
Pukinmäenaukio 4 B, 3.krs., 00720 Helsinki

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen Naisten Seminaariin on päättynyt. Olet edelleen lämpimästi tervetullut mukaan vaikka et ole ilmoittautunut etukäteen. Ruokatilaus on tehty ilmoittautumislistan perusteella, mutta myymme ylimääräisiä lounaita mikäli ruokaa riittää.