Evankeliointi

Jokaisella on oikeus kuulla henkilökohtainen todistus Jeesuksen pelastavasta ja elämää muuttavasta voimasta tavalla, joka voi koskettaa häntä. Siksi Jumala haluaa käyttää kaikkia lapsiaan antamassaan Suuressa tehtävässä (Matt. 28:19–20). 

Evankelioinnin painopisteet seurakunnassamme ovat tällä hetkellä viikottaisessa katuevankelioinnissa, ovityössä, sairaala- ja vanhainkotivierailuissa ja ystävyysevankelioinnissa. Erityisiä kohdealueita ihmisten tavoittamiseksi ovat keväällä 2018 edelleen Vantaan Koivukylä, Pukinmäki-Malmin alue ja evankeliointiretket lähellä olevien sisarseurakuntien tukemiseksi (Porvoo, Hämeenlinna, Salo, Tampere).

Koivukylässä vieraillaan pääsääntöisesti viikoittain Arto Nousiainen johdolla. Pukinmäessä katuevankelioinnissa käytetään usein kahvipöytää, jolta tarjoilemme ohikulkijoille lämmintä juomaa ja mahdollisuuden keskusteluun. Kerran kuussa menemme keskustelemaan ihmisten kanssa Malmilla radan yli kulkevalla kävelysillalla ja myös kerran kuussa muissa pääkaupunkiseudun kohteissa (Itis, Matinkylä, Leppävaara, Tikkurila).    

Seurakunnan sairaalakuoro vie evankeliumia ja Jeesuksen läsnäoloa niille, jotka eivät pääse seurakunnan kokouksiin. Tällaisia ovat erityisesti palvelutaloissa ja sairaaloissa asuvat vanhukset. Kuoro harjoittelee kerran viikossa Pukinmäessä maanantai-iltaisin.

Lisätietoja saat seurakunnan toimistolta. Voit katsoa tarkat evankeliointiajat ja -paikat seurakunnan tapahtumakalenterista.