Talvipäivät 2024

Tervetuloa Talvipäiville 2024!

Talvipäiviemme aihe Matt 6:33 ”Etsikää ennen kaikkea Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskauttaan, niin teille annetaan lisäksi myös kaikki tämä” on paljon puhuva jae juuri tässä ajassa, jota elämme. Jakeen loppuosa sisältää myös Jumalan lupauksen meille. Talvipäivät antavat meille mahdollisuuden sekä yhdessä että henkilökohtaisesti pysähtyä tämän aiheen äärelle, juuri uuden vuoden ensimmäisinä päivinä. Olet sydämellisesti tervetullut Pukinmäkeen loppiaisviikonloppuna 5.-7. joulukuuta 2024! Jumalan siunausta sinulle arkeesi ja myös pian alkavaan adventtiaikaan!

OHJELMA

Perjantai
klo 11-13          Brunssi
Klo 13 Talvipäivien avaus p. Schallerin kanssa
klo 14               Ohjelmaa
klo 16               Kahvi
klo 18               Iltatilaisuus

Lauantai
Klo 10:30          Aamutilaisuus
Klo 12:30          Lounas ja evankeliointia
Klo 15               Kahvi
Klo 17               Iltatilaisuus
Klo 19:30          Keskustelutilaisuus

Sunnuntai
Klo 11                Aamutilaisuus
Klo 12:30           Lähetyslounas
Klo 14                Keskustelutilaisuus

Perjantai-iltapäivän ohjelmasta ja lauantain lounaspaikoista tulossa tarkemmat tiedot pian.

ILMOITTAUTUMINEN JA SEMINAARIMAKSU

Kaikki ovat tervetulleita Talvipäiville ilman etukäteen ilmoittautumista. Emme myöskään peri osallistumismaksua. Tapahtuman aikana, aamu- ja iltatilaisuuksissa keräämme vapaaehtoisia kolehteja, joilla katetaan Talvipäivistä aiheutuvat kulut.

Ilmoittautuminen etukäteen pyydetään:
Brunssille tällä lomakkeella 2.1. mennessä.
Lasten Talvipäiville tällä lomakkeella 21.12. mennessä.
Vapaaehtoiseksi tällä lomakkeella.

PAIKKA

Talvipäiviä vietetään Helsingin Raamattu Puhuu -seurakunnan tiloissa Pukinmäessä.
Osoite on Pukinmäenaukio 4B, 3.krs.
Talvipäiville on helppo saapua P, K ja I – junilla tai paikallisbusseilla. Seurakunta sijaitsee ihan Pukinmäen juna-aseman vieressä. Julkisen liikenteen reittiohjeet voi tarkistaa HSL.fi -nettisivuilta.

Paikalle voi myös saapua omalla autolla. Seurakunnan edessä on muutamia autopaikkoja ja lisää parkkitilaa löytyy Pukinmäen juna-parkista.

RUOKAILU

Talvipäivät aloitetaan jo perinteeksi muodostuneella brunssilla! Brunssille tulee ilmoittautua 2.1. mennessä tällä lomakkeella.

Brunssin hinta:
Aikuiset 15€
Lapset 7-17v 8€
Alle kouluikäiset lapset syövät ilmaiseksi.

Seurakunnan kahvio on auki aikataulussa ilmoitettuina aikoina sekä iltatilaisuuksien jälkeen. Kahviossa on myynnissä kahvin ja teen lisäksi pientä suolaista ja makeaa purtavaa.

Lauantaina lähdemme ulos syömään pääkaupunkiseudun eri ravintoloihin. Lounaan yhteydessä pidämme pieniä lounasstudioita Talvipäivien teemaan liittyen. Lisätietoja ravintoloiden sijainneista ja teemoista tulossa pian.

Sunnuntaina aamutilaisuuden jälkeen on seurakunnalla tarjolla Lähetyslounas. Sinne ei ole erillistä ilmoittautumista. Lounaita myydään niin kauan kuin ruokaa riittää.

MUKAAN VAPAAEHTOISEKSI

Jotta voimme järjestää mahdollisimman onnistuneet Talvipäivät, eikä kukaan rasitu liian suuren työtaakan vuoksi, tarvitsemme vapaaehtoisia mukaan eri tiimeihin. Tällä vapaaehtoislomakkeella voit ilmoittautua vapaaehtoiseksi ja kertoa missä tiimissä haluaisit palvella. Kukaan ei jää yksin uurastamaan, vaan työtä tehdään yhdessä ja sopivissa määrin.

LASTEN TALVIPÄIVÄT

Lapsille järjestetään hauskaa ohjelmaa aamu- ja iltatilaisuuksien aikana.
Lasten Talvipäiville tulee ilmoittautua 21.12. mennessä tällä lomakkeella.
Lasten ohjelma järjestetään ikäryhmittäin, 2-6 vuotiaille ja 7-12 vuotiaille. Ryhmiin saattaa kuitenkin vielä tulla muutoksia ryhmien koosta riippuen.
Vapaaehtoisia ohjaajia myös tarvitaan! Ohjaajat voivat ilmoittautua samalla lomakkeella kuin lapsetkin tai suoraan lasten työn johtajalle, Nuppu Tuonoselle (nuppu.tuononen@raamattupuhuu.fi).
Alle 2-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen on varattu leikkitila juniorikirkkohuoneen vierestä, jossa voi seurata aamu- ja iltatilaisuuksia.