Talvipäivät 2024

Tervetuloa Talvipäiville 2024!

Talvipäiviemme aihe Matt 6:33 ”Etsikää ennen kaikkea Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskauttaan, niin teille annetaan lisäksi myös kaikki tämä” on paljon puhuva jae juuri tässä ajassa, jota elämme. Jakeen loppuosa sisältää myös Jumalan lupauksen meille. Talvipäivät antavat meille mahdollisuuden sekä yhdessä että henkilökohtaisesti pysähtyä tämän aiheen äärelle, juuri uuden vuoden ensimmäisinä päivinä. Olet sydämellisesti tervetullut Pukinmäkeen loppiaisviikonloppuna 5.-7. tammikuuta 2024! Jumalan siunausta sinulle arkeesi ja myös pian alkavaan adventtiaikaan!

OHJELMA

Perjantai
klo 11-13         Brunssi (ilmoittautuminen päättynyt)
Klo 13    Talvipäivien avaus p. Schallerin kanssa
klo 14               Ohjelmaa, ks. tarkemmat tiedot alla
klo 16               Kahvi
klo 18               Iltatilaisuus

Lauantai
Klo 10:30          Aamutilaisuus
Klo 12:30          Lounas ja evankeliointia, ks. tarkemmat tiedot alla
Klo 15               Kahvi
Klo 17               Iltatilaisuus
Klo 19:30          Keskustelutilaisuus

Sunnuntai
Klo 11                Aamutilaisuus
Klo 12:30           Lähetyslounas
Klo 14                Keskustelutilaisuus

PERJANTAIN ILTAPÄIVÄN OHJELMA
Matteus 6:33 työpaja – p. Kimmo Huovila – sali – suomi ja englanti
Pohdintaa ja keskustelua siitä, mitä ”Etsikää ensin Jumalan valtakuntaa…” tarkoitti aikalaisille ja mitä se merkitsee nykypäivänä.
Sanojen merkitys ja vaikutus elämässäsi– Teija Saarikoski – kahvio – suomi ja englanti
Sielunhoidollinen taideterapia työpaja.
Evankeliointia – Natan Oliveira – Helsingin keskusta
Lähtöpaikka Helsingin päärautatieaseman Burger Kingin edessä.

LAUANTAIN LOUNASSTUDIOT:
Lauantain lounaan yhteydessä pidetään keskustelupajoja. Voit valita mihin niistä haluat osallistua. Lounaan jälkeen lähdetään yhdessä evankelioimaan ravintolan/seurakunnan lähiympäristöön.

”Etsikää ensin … jokapäiväisessä elämässä” – seurakunnan kahviossa omat eväät
”Etsikää ensin … nuorena/nuorena aikuisena” – Friends & brgrs (Mikonkatu 8)
”Etsikää ensin … lähetystyössä” – Tripla food court
”Etsikää ensin … perheenä” – seurakunnan kahviossa omat eväät
”Etsikää ensin … lopun aikoina” – Deliberi (Keskuskatu 7)

ILMOITTAUTUMINEN JA SEMINAARIMAKSU

Kaikki ovat tervetulleita Talvipäiville ilman etukäteen ilmoittautumista. Emme myöskään peri osallistumismaksua. Tapahtuman aikana, aamu- ja iltatilaisuuksissa keräämme vapaaehtoisia kolehteja, joilla katetaan Talvipäivistä aiheutuvat kulut.

PAIKKA

Talvipäiviä vietetään Helsingin Raamattu Puhuu -seurakunnan tiloissa Pukinmäessä.
Osoite on Pukinmäenaukio 4B, 3.krs.
Talvipäiville on helppo saapua P, K ja I – junilla tai paikallisbusseilla. Seurakunta sijaitsee ihan Pukinmäen juna-aseman vieressä. Julkisen liikenteen reittiohjeet voi tarkistaa HSL.fi -nettisivuilta.

Paikalle voi myös saapua omalla autolla. Seurakunnan edessä on muutamia autopaikkoja ja lisää parkkitilaa löytyy Pukinmäen juna-parkista.

RUOKAILU

Talvipäivät aloitetaan jo perinteeksi muodostuneella brunssilla! Valitettavasti ilmoittautuminen brunssille on jo päättynyt. Voit kuitenkin liittyä seuraan brunssin jälkeen. Tarjolla kahvia ja hartaus p. Schallerin kanssa klo 13.

Seurakunnan kahvio on auki aikataulussa ilmoitettuina aikoina sekä iltatilaisuuksien jälkeen. Kahviossa on myynnissä kahvin ja teen lisäksi pientä suolaista ja makeaa purtavaa.

Lauantaina lähdemme ulos syömään pääkaupunkiseudun eri ravintoloihin. Lounaan yhteydessä pidämme pieniä lounasstudioita Talvipäivien teemaan liittyen. Lisätietoja ravintoloiden sijainneista ja teemoista tulossa pian.

Sunnuntaina aamutilaisuuden jälkeen on seurakunnalla tarjolla Lähetyslounas. Sinne ei ole erillistä ilmoittautumista. Lounaita myydään niin kauan kuin ruokaa riittää.

MUKAAN VAPAAEHTOISEKSI

Jotta voimme järjestää mahdollisimman onnistuneet Talvipäivät, eikä kukaan rasitu liian suuren työtaakan vuoksi, tarvitsemme vapaaehtoisia mukaan eri tiimeihin. Tällä vapaaehtoislomakkeella voit ilmoittautua vapaaehtoiseksi ja kertoa missä tiimissä haluaisit palvella. Kukaan ei jää yksin uurastamaan, vaan työtä tehdään yhdessä ja sopivissa määrin.

LASTEN TALVIPÄIVÄT

Lapsille järjestetään hauskaa ohjelmaa aamu- ja iltatilaisuuksien aikana.
Lasten ohjelma järjestetään ikäryhmittäin, 2-6 vuotiaille ja 7-12 vuotiaille. Ryhmiin saattaa kuitenkin vielä tulla muutoksia ryhmien koosta riippuen.
Alle 2-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen on varattu leikkitila juniorikirkkohuoneen vierestä, jossa voi seurata aamu- ja iltatilaisuuksia.