KESÄPÄIVÄT 2019

ANNA PALAUTETTA KESÄPÄIVISTÄ 2019 TÄSTÄ!

Ajatus siitä, että olemme Taivaan valtakunnan lähettiläitä maan päällä, on huikaiseva, sillä vaellammehan täällä synnin ja kuoleman ruumiissa siinä missä muutkin ihmiset. Meille on kuitenkin annettu tämä suuri tehtävä, mutta sen tekijä onkin Paavalin mukaan Jumalan armo emmekä me itse. Siksi voimme heikkouden keskelläkin luottaa Jumalan voimaan. Hän tekee meidät eläviksi Henkensä kautta. Vanha on kadonnut, uusi on tullut tilalle!

”Kristuksen puolesta me siis olemme lähettiläitä, ja Jumala kehottaa meidän kauttamme. Me pyydämme Kristuksen puolesta: antakaa sovittaa itsenne Jumalan kanssa.” (2. Kor 5:20) Tämä kutsu koskee meitä kaikkia, missä sitten elämmekin ja vaikutamme.
Kesäpäivillä 2019 haluamme oppia tästä lisää, rohkaista ja lohduttaa toisiamme ja kuulla myös kuulumisia eripuolilta maailmaa vainioilta, jotka ovat valjenneet leikattaviksi. Tervetuloa mukaan yhteiseen juhlaan!

Pastori Risto Kyrö

Bussikuljetus Helsingistä

Voit matkata Kiljavalle kesäpäiviä varten vuoratulla bussilla, joka lähtee Helsingistä Kiasman edestä pysäkiltä perjantaina 12.7. klo 15 ja lähtö takaisin Helsinkiin sunnuntaina 15.7. iltapäivän ohjelman loputtua. Bussi pysähtyy mennen tullen poikkeuksellisesti Pukinmäen Shellillä (Ratavallintie 1). Menomatkalla perjantaina bussi on siinä noin klo 15.15. Olethan ajoissa!

Bussikuljetus meno – paluu
Aikuiset / nuoret (15-17 v.) – 20€
Lapset (4-14 v.) – 15€