KESÄPÄIVÄT 2019

Ajatus siitä, että olemme Taivaan valtakunnan lähettiläitä maan päällä, on huikaiseva, sillä vaellammehan täällä synnin ja kuoleman ruumiissa siinä missä muutkin ihmiset. Meille on kuitenkin annettu tämä suuri tehtävä, mutta sen tekijä onkin Paavalin mukaan Jumalan armo emmekä me itse. Siksi voimme heikkouden keskelläkin luottaa Jumalan voimaan. Hän tekee meidät eläviksi Henkensä kautta. Vanha on kadonnut, uusi on tullut tilalle!

”Kristuksen puolesta me siis olemme lähettiläitä, ja Jumala kehottaa meidän kauttamme. Me pyydämme Kristuksen puolesta: antakaa sovittaa itsenne Jumalan kanssa.” (2. Kor 5:20) Tämä kutsu koskee meitä kaikkia, missä sitten elämmekin ja vaikutamme.
Kesäpäivillä 2019 haluamme oppia tästä lisää, rohkaista ja lohduttaa toisiamme ja kuulla myös kuulumisia eripuolilta maailmaa vainioilta, jotka ovat valjenneet leikattaviksi. Tervetuloa mukaan yhteiseen juhlaan!

Pastori Risto Kyrö

Kesäpäiviä vietetään 11.-14.7.2019.

Aiemmista vuosista poiketen seminaarin ensimmäisenä päivänä on lähetystapahtuma Helsingissä ja ohjelma jatkuu Kiljavan opistolla perjantaina päivällisellä.

Kesäpäivien ohjelma julkaistaan pian mutta voit ilmoittautua mukaan jo nyt TÄSTÄ LINKISTÄ.
Ilmoittaudu Lasten Kesäpäiville (lapset ja ohjaajat) TÄSTÄ LINKISTÄ.


Majoitus Kiljavanrannassa 

Voit majoittua Hotelli Kiljavanrannssa (Kotorannantie 49, 05250 Kiljava) kahden hengen hotellihuoneissa, joissa on pyyhkeet ja lakanat sekä tarvittaessa lapsille lisävuoteiksi patjoja.
Edullisempi majoitusvaihtoehto on yhteismajoitus luokkahuoneissa, johon tarvitset oman makuupussin mukaan. Patja on talon puolesta.
Kiljavanrannan piha-alueella on mahdollista majoittua teltassa. Katso hinnat hinnastosta.

Huomaathan, että huoneita on Kiljavanrannassa rajallinen määrä, ja ne jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kesäpäivien majoituspaketit ovat perjantaista sunnuntaihin. Halutessasi voit yöpyä Kiljavanrannassa jo Kesäpävien ensimmäisen yön (to-pe) jolloin varaat huoneen suoraan Hotelli Kiljavanrannasta p. 09 276 251 / kiljavanranta@kiljavanranta.fi hintaan 70€/2 hengen huone, 55€/1 hengen huone (sis. aamiaisen).
Huom! Tätä kautta voit varata majoituksen ainoastaan to-pe yölle. Varaa siis majoitus perjantaista sunnuntaihin Kesäpäivät -ilmoittautumisen kautta!

Matkailuvaunulliset voivat majoittua Sääksin leirintäalueella.

Hinnasto

Ilmoittaudu viimeistään 21.6.2019. Kun ilmoittaudut siihen mennessä saat kaikkiin hintoihin 10€ alennuksen.

HUONEPAKETTI (pe-su)
Sisältää seminaarimaksun, majoituksen 2 hengen huoneessa ja ateriat.

Aikuiset – 165 €
15–17 v. – 165 €
8–14 v. – 95 €
4–7 v. – 85 €

YHTEISMAJOITUSPAKETTI (pe-su)
Sisältää seminaarimaksun, majoituksen luokkahuoneessa ja ateriat.

Aikuiset – 140 €
15–17 v. – 130 €
8–14 v. – 85 €
4–7 v. – 80 €

RUOKAPAKETTI (pe-su)
Ruokapaketti, sisältää seminaarimaksun sekä lounaat ja päivälliset, mutta ei aamiaista.

Aikuiset – 95 €
15–17 v. – 95 €
8–14 v. – 70 €
4–7 v. – 65 €

PELKKÄ SEMINAARIMAKSU

Aikuiset / nuoret (15-17 v.):
35 € / 2-3 päivää
25 € / 1 päivä

Lapset (4-14 v.):
25 € / 2-3 päivää
15 € / 1 päivä

TELTTAMAKSU 20 € / teltta / vrk. Jokainen telttaan majoittuva maksaa myös seminaarimaksun! 

LEMMIKKIELÄINMAKSU 20 € / huone

Kaikissa paketeissa alle 4-vuotiaat ilmaiseksi.

Yksittäisiä lounaita ja päivällisiä voi ostaa Kiljavanrannan vastaanotosta. Lounas 9,20 € ja päivällinen 14,40 €. Ei tilata etukäteen.

Ilmoittauduthan kesäpäiville, vaikka et yöpyisikään Kiljavalla. Maksut maksetaan viitepankkisiirrolla eräpäivän mukaisesti.

KESÄPÄIVÄT 2019 – ILMOITTAUTUMINEN

Bussikuljetus Helsingistä

Voit matkata Kiljavalle kesäpäiviä varten vuoratulla bussilla, joka lähtee Helsingistä Kiasman edestä pysäkiltä perjantaina 12.7. klo 15 ja lähtö takaisin Helsinkiin sunnuntaina 15.7. iltapäivän ohjelman loputtua. Bussi pysähtyy mennen tullen Pukinmäessä tyhjillään olevan bensa-aseman pihalla (Malminkaari 2 A). Menomatkalla perjantaina bussi on siinä noin klo 15.15. Olethan ajoissa!

Bussikuljetus meno – paluu
Aikuiset / nuoret (15-17 v.) – 20€
Lapset (4-14 v.) – 15€

Lasten ohjelma 2-12 -vuotiaille

Lapsille on järjestetty omaa ohjelmaa aamu- ja iltakokousten ajaksi. Ohjelma sisältää Raamatun opetusta, askartelua, pelejä ja leikkejä.

Ohjelman toteutus edellyttää kaikkien vanhempien osallistumista. Apuun tarvitaan myös muita ohjaajia. Ohjaajat, joilla ei ole omia lapsia lastenseminaarissa, saavat alennusta seminaarimaksusta 10 €/kokous (ilmoittautuminen viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä).

Ilmoittaudu Lasten Kesäpäiville (lapset ja ohjaajat) TÄSTÄ LINKISTÄ.