Naisten seminaari 2021

NAISTEN SEMINAARI – 1.-2.10.2021

Tämän vuoden Naisten seminaarin teemana on muutos: ”sillä te ette ennen ole kulkeneet sitä tietä” – Joosua 3:4
Muutoksesta ja Jumalan uskollisuudesta eri elämän tilanteissa pääsemme kuulemaan monilta eri-ikäisiltä naisilta. Jokainen meistä kohtaa muutosta ja uusia tuulia elämässä usealla eri tasolla. On sekä vaikeita, surun ja murheen sävyttämiä että uudenviehätyksen ja innostuksen siivittämiä muutoksia. Niille yhteistä kuitenkin on, ettemme ole ennen niitä kokeneet. Muutos vie meidät aina pois tutusta ja turvallisesta, sille tielle, mitä emme ole vielä kulkeneet. Jumalan lupaus kuitenkin on, että Hän on meidän kanssamme ja Hänen läsnäolonsa ohjaa meitä.

Seminaari toteutetaan tänä syksynä uudella formaatilla. Kaikki kolme päätilaisuutta toteutetaan nettikokouksina, joita pääsee seuraamaan Helsingin seurakunnan YouTube-kanavan kautta. Näiden lisäksi lauantai-iltapäivällä kokoonnumme pieniin ryhmiin ympäri Suomea, jotta kaikki pääsevät kokemaan yhteyttä ja halutessaan jakamaan omia ajatuksiaan seminaarin aiheesta. Voit siis kutsua naisia kotiisi matalalla kynnyksellä: riittää, että istumapaikkoja löytyy sohvalta taikka lattialta ja kahvi on vain plussaa! Keräämme pienryhmien yhteishenkilöiden tiedot, jotta voimme lähettää materiaalia lauantai-iltapäivien keskustelun tueksi. Samalla haluamme auttaa ihmisiä löytämään pienryhmiin. Lauantain pienryhmään voi ilmoittautua tai ilmoittaa pienryhmän järjestämisestä ilmoittautumislomakkeella 26.9.2021 mennessä.

Lisäksi haluamme rohkaista naisia kokoontumaan yhteen myös muiden tilaisuuksien äärelle!
Tapahtumaan on tänä vuonna vapaaehtoinen osallistumismaksu (suositus 20 €).


SEMINAARIN

PERJANTAI
18:30 – 20:00 – Iltatilaisuus: Helsingin seurakunnan YouTube-kanavalla
15 min kokouksen jälkeen – Keskustelutilaisuus Zoomissa

LAUANTAI
11:00 – 12:30 – Aamutilaisuus: Helsingin seurakunnan YouTube-kanavalla
14:30 – 16:00 – Pienryhmät eri puolilla Suomea!
17:00 – 18:30 – Iltatilaisuus: Helsingin seurakunnan YouTube-kanavalla


LAUANTAIN PIENRYHMÄT

Lauantaina 14:30 – 16:00 kokoonnumme pieniin ryhmiin ympäri Suomea!
Pienryhmiä järjestetään ainakin Vaasassa, Sotkamossa, Tampereella, Turussa, Kuopiossa seurakunnan tiloissa ja Helsingin seudulla. 

Voit suoraan itse kutsua naisia kotiisi matalalla kynnyksellä. Halutessasi voit jättää yhden paikan vapaaksi, jotta voimme ohjata kotiisi jonkun, jolla ei ole vielä pienryhmää.

Keräämme pienryhmien yhteishenkilöiden tiedot, jotta voimme lähettää materiaalia lauantai-iltapäivien keskustelun tueksi. Samalla haluamme auttaa ihmisiä löytämään pienryhmiin. Lauantain pienryhmään voi ilmoittautua tai ilmoittaa pienryhmän järjestämisestä ilmoittautumislomakkeella 26.9.2021 mennessä.


SEMINAARIMAKSU

Tapahtumaan on tänä vuonna vapaaehtoinen osallistumismaksu (suositus 20 ).
– Tilisiirto: FI98 5541 2820 0111 47, OKOYFIHH, Raamattu Puhuu ry – viestillä ”Naisten seminaari 2021”
– MobilePay: 40963 – viestillä ”Naisten seminaari 2021”

Rahankeräyslupa
RA/2020/657
Lupa on voimassa toistaiseksi alkaen 1.1.2021 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittaudu 26.9.2021 mennessä, jotta osaamme tarvittaessa ohjata sinut pienryhmään!