Se löytyi! Missio 2022

 

Tervetuloa mukaan tavoittamaan evankeliumilla suomalaisia ja Suomessa asuvia!

 

Tänä syksynä osallistumme seurakuntana, yhdessä satojen muiden seurakuntien ja kristillisten toimijoiden kanssa, koko Suomen laajuiseen evankeliointikampanjaan. Tällä sivulla on lisätietoa tästä yhteisestä näystä sekä linkki, jonka kautta voit ilmoittautua vapaaehtoiseksi mm. puhelinpalveluun, chat-palveluun tai vaikkapa kohtaamaan mission kautta yhteyttä ottaneita oman lähiseudun ihmisiä.

 

Oman seurakunnan voimin toteutamme myös missiokahvilan tai ”missio-olohuoneen” täällä Pukinmäessä entisissä apteekin tiloissa Alepan ja Terveysaseman rakennuksessa. Sinne tarvitaan monenlaista vapaaehtoispanosta tilojen sisustuksesta ja kalustuksesta kahvinkeittoon, leipomiseen, siivoukseen, ihmisten kohtaamiseen jne. Tässä tilassa haluamme myös järjestää erilaisia konsertteja, tilaisuuksia, kohtaamistilanteita ja kaikenlaista muuta Pukinmäen seudun asukkaille. Lisätietoa tästä annetaan heinä-elokuussa 2022.

 

Pidetään missio rukouksessa päivittäin. Odotamme Jumalan armon saavuttavan monet ensi syksynä ensimmäistä kertaa.

 

Tervetuloa mukaan Se löytyi -missioon!

 

Arto Nousiainen

Se löytyi -missio tavoittaa suomalaiset

Se löytyi -missio on kristittyjen yhteinen, kirkkohistoriallisestikin merkittävä hanke evankeliumin välittämiseksi suomalaisille. Sadat seurakunnat ja järjestöt valmistautuvat yhdessä kolmekymmentä päivää kestävään mediakampanjaan, jonka aikana järjestetään myös satoja tapahtumia ja tempauksia. Missio luo erinomaiset edellytykset henkilökohtaisiin kohtaamisiin sekä kiinnittää huomion yksinäisyydestä kärsivien lähimmäisten auttamiseen.

Se Löytyi -mission sivusto: https://missio2022.fi

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi Uudellamaalla tehtävään missiotyöhön: https://missio2022.fi/vapaaehtoistyo/