Etusivu

Raamattu Puhuu -seurakunta

Helsinki

Lauantaina 4.12. ovat tulleet voimaan uudet viranomaisten päättämät koronarajoitukset. Sunnuntaina 5.12. kokoonnumme kuitenkin normaalisti ottaen huomioon maskisuosituksen kiittämään yhdessä itsenäisestä Suomesta ja viettämään ehtoollista. Tässä kokouksessa myös ilmoitetaan miten toimimme tästä eteenpäin uusien rajoitusten puitteissa joulukuun ajan. 

On Saturday December the 4 the new Covid-19 restrictions have come in force. On Sunday December the 5th we will however gather as normal following the face mask recommendations to give thanks for the independent Finland and to partake in holy communion together. In this service will also be announced how the church is going to operate within these new restrictions during the month of December. 

 

Raamattu Puhuu -seurakunta on kansainvälinen kristillinen seurakunta, joka on toiminut Suomessa vuodesta 1975 lähtien. Seurakuntamme pääpaino on Raamatun tasapainoisessa opetuksessa, seurakuntaperheen elämässä ja lähetysnäyssä.

Toimintamme on suunnattu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita Jumalan tuntemisesta. Tarjoamme sinulle tuoretta, syvällistä ja ajankohtaista Raamatun opetusta ja seurakuntayhteyden, jossa Jumalan rakkauden voi konkreettisesti kokea.

Lue lisää seurakunnastamme

”Minä iloitsin, kun minulle sanottiin: ”Menkäämme Herran huoneeseen”. Psalmi 122