Etusivu

Raamattu Puhuu -seurakunta

Helsinki

Sunnuntaina 21.11. seurakunnan kokouksen yhteydessä järjestetyssä juniorikirkossa oli mukana lapsi, joka sai sairauden oireita sunnuntai-iltana ja todettiin sittemmin koronapositiiviseksi. Hän on siis tietämättään altistanut koronalle paitsi oman ryhmänsä lapset ja ohjaajat, myös mahdollisesti muita kokouksessa mukana olleita. Mukana olleiden lasten perheisiin on otettu yhteyttä ja lapsille on suositeltu omaehtoista karanteenia. Sama suositus koskee myös aikuisia, jotka eivät ole sairastaneet koronaa tai eivät ole vielä täysin rokotettuja. Jos joku näistä ryhmistä saa oireita, hänen tulisi hakeutua koronatestiin ja jäädä karanteeniin odottamaan testin tulosta. Rokotettujen / alle 6 kk sitten sairastaneiden osalta testauksen tarve on yksilöllisempää. THL:n ja oman kunnan sivuilta löytyy tarvittaessa lisätietoja. Voit myös tehdä arvion osoitteessa omaolo.fi. Pahoittelemme tilannetta ja toivotamme pikaista paranemista sairastuneille.

Seurakunnan kokoukset jatkuvat normaalisti (maskisuositus).

 

Raamattu Puhuu -seurakunta on kansainvälinen kristillinen seurakunta, joka on toiminut Suomessa vuodesta 1975 lähtien. Seurakuntamme pääpaino on Raamatun tasapainoisessa opetuksessa, seurakuntaperheen elämässä ja lähetysnäyssä.

Toimintamme on suunnattu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita Jumalan tuntemisesta. Tarjoamme sinulle tuoretta, syvällistä ja ajankohtaista Raamatun opetusta ja seurakuntayhteyden, jossa Jumalan rakkauden voi konkreettisesti kokea.

Lue lisää seurakunnastamme

”Minä iloitsin, kun minulle sanottiin: ”Menkäämme Herran huoneeseen”. Psalmi 122