Talvipäivät 2019

Loppiaisviikonloppuna vietämme yhteistä uudenvuoden juhlaa. On aika kiittää Jumalaa Hänen uskollisuudestaan menneenä vuonna ja kääntää katse kohti uutta.

Samalla haluamme tutkia ja pohtia seurakuntamme perusarvoja, joissa ei ole kyse vain kuluneista sanakäänteistä ja totutuista toimintatavoista vaan mm. Raamatun uskottavuudesta, armon vallankumouksesta elämässämme, rakkaudesta Kristuksen seurakuntaa kohtaan ja sydämen halusta viedä Sanaa kaikkeen maailmaan. Toimivatko nämä asiat vielä vuonna 2019? Entä mikä merkitsee sinulle eniten seurakunnan elämässä ja opetuksessa?

Tervetuloa mukaan uudistumaan ja virkistymään peruspilareiden äärelle yhdessä seurakuntamme perustajan pastori Thomas Schallerin ja monien muiden vieraiden kanssa!

Tervetuloa Talvipäiville!

Pastori Risto Kyrö

Ohjelma:

Perjantai 4.1.2019
16:30 – Kahvilan ovet aukeavat
18:30 – Iltatilaisuus kahvilassa

Lauantai 5.1.2019
11:00 – Kokous
12:30 – Lounas vapaavalintaisesti ympäristön ravintoloissa
15:00 – Työpajat
17:30 – Kokous

Sunnuntai 6.1.2019
11:00 – Kokous
17:00 – Kokous – Awake-iltojen 1-vuotisjuhla.

Talvipäivien tapahtumapaikkana on Raamattu Puhuu -seurakunnan tilat osoitteessa Pukinmäenaukio 4 B, 00720 Helsinki.
Voit tiedustella Talvipäiviin liittyvistä käytännön järjestelyistä joko soittamalla seurakunnan toimistolle numeroon 09 634 200 tai kirjoittamalla osoitteeseen helsinki@raamattupuhuu.fi

Kahvio
Seurakunnan kahvio on avoinna perjantai- ja lauantai-iltoina sekä sunnuntaikokousten yhteydessä.
Lauantaina on varattu aikaa lounaaseen seurakunnan tilojen ulkopuolella.

Lasten ohjelma
Lapsille on järjestetty omaa ohjelmaa lauantaiaamuna ja -iltana sekä sunnuntaiaamuna.
2-3 -vuotiaat: omassa huoneessaan seurakunnalla. Jos toivot alle 2-vuotiaan lapsesi osallistuvan ryhmään ilman vanhempaa, keskustelethan hoitajan kanssa ennen kokousta.
4-6 -vuotiaat: lauantaiaamuna omaa ohjelmaa kokouksen aikana, lauantai-iltana muskari, sunnuntaina aamulla juniorikirkko ja illalla leffailta
7-12 -vuotiaat: lauantaiaamuna omaa ohjelmaa kokouksen aikana, lauantai-iltana keilaamaan, sunnuntaina aamulla juniorikirkko ja illalla leffailta
Vauvoille ja vanhemmille on seurakunnalla oma, rauhallinen tila.

Ilmoittautuminen ja maksu
Tapahtumaan on vapaa pääsy eikä erillistä ilmoittautumista tarvita.
Jos haluat osallistua tapahtuman kulujen kattamiseen, se onnistuu lahjoittamalla käteisellä kokouksissa kolehtiin tai kortilla kahvioon.