Evankeliointi

Evankeliointi

Jokaisella on oikeus kuulla henkilökohtainen todistus Jeesuksen pelastavasta ja elämää muuttavasta voimasta tavalla, joka voi koskettaa häntä. Siksi Jumala haluaa käyttää kaikkia lapsiaan antamassaan Suuressa tehtävässä (Matt. 28:19–20). 

Evankelioinnin painopisteet seurakunnassamme ovat tällä hetkellä viikottaisessa katuevankelioinnissa, ovityössä, sairaala- ja vanhainkotivierailuissa ja ystävyysevankelioinnissa. Erityisiä kohdealueita ihmisten tavoittamiseksi ovat syksyllä 2017 Vantaan Koivukylä, Pukinmäki-Malmin alue ja matkat lähikaupunkeihin.

Pukinmäessä katuevankelioinnissa käytetään usein kahvitelttaa, jonka suojissa tarjotaaan ohikulkijoille lämmintä juomaa ja mahdollisuus keskusteluun.

Seurakunnan sairaalakuoro vie evankeliumia ja Jeesuksen läsnäoloa niille, jotka eivät pääse seurakunnan kokouksiin. Tällaisia ovat erityisesti palvelutaloissa ja sairaaloissa asuvat vanhukset. Kuoro harjoittelee kerran viikossa Pukinmäessä maanantai-iltaisin.

Seurakunta järjestää säännöllisesti pienimuotoisia evankeliointimatkoja lähipaikkakunnille. Näillä matkoilla sekä kohdataan ihmisiä evankeliumilla että rentoudutaan yhdessä hyvässä seurassa.

Raamattu Puhuu -seurakunnan evankeliointikoulutus on viime vuosina tapahtunut yhteistyössä XEE Evankeliointi Elämäntapana -yhdistyksen kanssa. Kurssitusta vetää tällä hetkillä Arto Kettunen.

Lisätietoja seurakunnan toimistolta. Voit katsoa tarkat evankeliointiajat ja -paikat seurakunnan tapahtumakalenterista.