Eurocon 2019


Tervetuloa mukaan Euroopan Greater Grace -seurakuntien yhteiseen Eurocon 2019 -konferenssiin!

Eurocon järjestetään nyt toista kertaa Puolan pääkaupungissa Varsovassa. Haaveenamme on lähteä yhdessä isolla joukolla täältä Helsingistä juhlimaan Kristusta ja Hänen työtään keskuudessamme niin Euroopassa kuin muuallakin. Varsovaan kokoontuu 12-16. maaliskuuta yli tuhat johtajaa ja seurakuntalaista paristakymmenestä Euroopan maasta ja monista muista maista Aasiasta Amerikkaan. Eurocon on kuin jättimäinen perhejuhla, jossa pääpaino on palvonnalla, yhteydellä ja keskinäisellä rakentumisella.

Jos et ole aiemmin kokenut seurakuntamme kansainvälistä ulottuvuutta, voit Euroconissa päästä maistamaan ykseyttä eri puolilta maailmaa tulevien uskovien kanssa – ja yhteistä näkyä, jonka Herra on antanut sydämiimme. Päivittäisten kokousten ja työpajojen lisäksi viikon kohokohtia ovat mm. värikäs lähetysilta ja parantumiskokous. Iltapäivisin on aikaa tutustua myös kaupunkiin ja sen rikkaaseen historiaan.

Tässä terveiset Varsovan GGWO-seurakunnan pastorilta Maciek Knechiakilta, joka yhdessä tiiminsä kanssa vastaa konferenssin järjestelyistä:

Eurocon 2019 mainos suomenkielisellä tekstityksellä

Suunnittelemme lentävämme Varsovaan tiistaiaamuna 12.3. ja lauantai-iltana 16.3. takaisin Helsinkiin. Jos olet kiinnostunut matkustamaan yhdessä muiden kanssa, ilmoita halukkuudestasi Raamattu Puhuu -seurakunnan toimistolle helsinki@raamattupuhuu.fi. Alla olevalta englanninkieliseltä nettisivustolta voit saada lisää tietoa majoituksesta ja muista
konferenssijärjestelyistä sekä hinnoista.

https://www.ggwoeurocon.com/

Varsova kutsuu meitä!

Pastori Risto Kyrö