Syyrian lapset kiittävät lahjoista!

Kiitos teille kaikille osallistumisestanne Lahjoja Syyrian lapsille -keräykseen! Olitte loistavia! Olisi ollut hienoa, jos itse olisitte päässeet näkemään ilon lasten kasvoilla tänään.

syyrian lapset

Suunnittelimme antavamme ”kenkälaatikot” lapsille jouluaattona 24.12., mutta kohtasimme joitakin ongelmia. Pakolaisleirin virkavalta halusi nähdä laatikoiden sisälle. He avasivat 2-3 laatikkoa ja näkivät kortteja, joissa luki ”Jeesus rakastaa sinua” tai ”Hyvää Joulua”, jne. He sanoivat, ettemme voi antaa lahjoja ennen kuin he ovat tarkistaneet jokaisen laatikon, ja he olisivat ottaneet pois kaiken, mikä viittaisi kristinuskoon. Sanoimme heille, että seuraavana päivänä tulisimme ja tarkistaisimme ne kaikki. Mutta seuraavana päivänä olin koko päivän sairaalassa. Vatsaani sattui silloin ja sattuu tälläkin hetkellä. Sairaalassa ajateltiin, että umpilisäkkeeni täytyisi poistaa eivätkä he välittäneet siitä, että kipu oli vasemmalla puolella eikä oikealla. Kiitos Herralle: ei vieläkään ole ollut mitään leikkausta.

Syyrian-lapsille

Seuraavana päivänä kerroimme uudestaan leirin johtajille, että lapset olivat koonneet lahjat laatikoihin ja haluaisivat jakaa Syyriassa asuville lapsille sen, mitä heillä oli, mukaan lukien kortit. Sen jälkeen leirin johtajat päättivät, etteivät he avaa laatikoita.

lahjojen-jakoa

Eilen menimme varastoon ja lajittelimme lahjat sukupuolen ja iän mukaan ja tänään annoimme ne lapsille. Lapset olivat innoissaan.

David ja Tuba