Rukousaiheita Thaimaasta, Burmasta ja Kamputseasta

Rukoilkaa kanssamme Luoteis-Kamputseassa asuvien kuuden perheen puolesta, joiden sadot tuhottiin. Naapurikylän johtaja päätti hyökätä ja poltattaa heidän satonsa. Myös kaksi kotia tuhoutui. Rukoilkaa Aodtin puolesta, hän jatkaa palvelemista sillä alueella.

Viime keväänä ja kesänä teimme useita evankeliointimatkoja eri puolille Thaimaata (Mae Sodt, Chachensao, Mahachai, Nonthaburi, Sukhothai ja Pitsanulok) sekä Kamputseaa.

Kesäraamattukoulu, jossa Arm ja Ed opettivat pääaineita, sujui hyvin. Tänä syksynä yli 25 innokasta ja nälkäistä Sanan opiskelijaa jatkavat raamattukoulussa täällä Bangkokissa.

Reading-Gods-Word

Ed ja Gift olivat kesällä Baltimoren kesäseminaarissa ja edustivat Thaimaan seurakuntaa hienosti. Ehkä näittekin heidät siellä ja jopa kuulitte Giftin todistuksen. Olemme kiitollisia Baltimoren kotiseurakunnastamme.

Tyttäremme Karelia vieraili kesällä pari viikkoa luonamme ennen lähetysmatkaansa Costa Ricaan. Mikä siunaus, että hän pääsi vierailemaan pastori Mike ja Sue Stevensin luona ja seurakunnissa Keski-Amerikassa.

Pastori Taggart Baltimoresta vieraili luonamme kesällä ja vietti kanssani paljon aikaa seurakuntia johtavien miesten seurassa. Hän oli suurena siunauksena meille, ja hänen saarnansa olivat armollisia, haastavia, voimaannuttavia ja rohkaisevia. Rukoilkaa, että paikalliset johtajamme voisivat rohkeasti saarnata Kristuksen sanomaa Thaimaassa.

Taggart-and-our-preachers

Rukoilkaa myös Alexin puolesta, joka on opettanut kursseja opetuslapseudesta. Hän lähtee Baltimoreen MBCS:ään viimeiseksi raamattukoululukukaudekseen. Valmistuttuaan raamattukoulusta ensi keväänä hänestä tulee Mae Sodtin seurakunnan pastori.
Rukoilkaa myös pastori Ryan ja Eakkasuk Chomin puolesta Mahachaissa, samoin kahden muun henkilön puolesta, jotka ovat pastori Taggartin kanssa kuvassa. He kaikki saarnaavat. Rukoilkaa, että Jumala käyttäisi heitä uusien seurakuntien perustamisessa.

Seurakunta Mahachaissa on pastori Ryanin hyvässä hoidossa. Hän ja hänen vaimonsa Jarunee ovat siellä jumalisina esimerkkeinä. Eakkasuk avustaa pastori Ryania. Hän johtaa seurakunnan evankeliointia ja ylistystä kamputsealaisten seurakunnassa. Hänen tulkkinsa Chandara on Kamputseasta, ja tämän perhe Kamputseassa odottaa hänen palaavan ja perustavan Greater Grace -seurakunnan lähelle Phnomm Penhiä.

tyomies-on-ruokansa-ansainnut

Rukoilkaa evankelioimismatkojemme puolesta Kamputseaan ja Burmaan. Rukoilkaa myös raamattukoululaisten puolesta Mahachaissa ja Nonthaburissa – ja monien, jotka ovat etäopiskelijoita Discovery-opetuslapseuskurssilla muilla Kamputsean alueilla.

Rukoilkaa myös, että Jumala kutsuisi ja varustaisi miehiä saarnaamaan ja opettamaan Kamputseassa ja Burmassa. Matkustamme näihin maihin usein, ja ihmisiä pelastuu. Tiedämme, että Jumalan suunnitelmana on, että siellä olisi johtajia, tiimejä ja seurakuntia.

Olemme nähneet Jumalan uskollisuuden näinä kymmenenä vuotena Thaimaassa. Kiitämme Jumalaa teistä. Rukouksenne ja tukenne ovat pitäneet meidät kentällä, ja Kristuksella on palkkioita teille, uskolliset antajat.

Kiitollisina,
Pastori Michael ja Marjukka Walsh