Costa Ricassa tulivuori räjähti

Teija kertoo: Uusi seurakunta perustettiin Costa Rican pääkaupunkiin vuonna 2012. Olen osa kansainvälistä tiimiä (Yhdysvallat, Kiina, Suomi) joka toimii yhdessä paikallisten kanssa evankeliumin eteenpäin viemiseksi. Toimintaamme kuuluu seurakunnan tilaisuudet, jatkuva raamattukouluopetus, viikottaiset evankeliointitapahtumat ympäri pääkaupunkiseutua, naistentilaisuudet, lähetysmatkat Panamaan ja Nicaraguaan, vuosittaiset seminaarit jne.. Tervetuloa katsomaan!

COSTA RICASSA TULIVUORI RÄJÄHTI, MAANJÄRISTYKSIÄ – JOULUKUU 2014

Mutta mitään en minä ainakaan ole täällä huomannut :-). Costa Ricassa on siis ollut “aktiivista” viime viikkoina, mutta se ei ole vaikuttanut mitenkään arkeen.

Lämpimiä terveisiä siis täältä! Minulla menee hyvin, ja on yhä edelleen mahtavaa olla täällä. Mahdattekohan TE SIELLÄ rukoilla evankeliointimme puolesta, on nimittäin aika hienoa…

Costa-Rica-kokouskuva

Todistus 1

José tuli seurakuntaan pari kuukautta sitten, koska joku oli ojentanut hänelle traktaatin. Hän käy uskollisesti kokouksissa kaksi kertaa viikossa. Hän on viisikymppinen sähköasentaja. Nyt hänellä on ollut pelkästään pätkätöitä, joten hän on päättänyt tulla joka tiistai mukaan, kun evankelioimme paikallisella asemalla. “Onpa hienoa kertoa toisille evankeliumia!” José on meille tiimiläisille SUURENA rohkaisuna.

Todistus 2

Viime viikolla menin juttelemaan eräälle supertrendikkäälle teinille. Kun hän kuuli, että olen uskossa, hän saman tien kysyi, voiko kertoa minulle jotain. Minä sanoin, että joo kerro, ja siitäpä se pato aukesi ja kyyneleet virtasivat. Hän oli uskova tyttö uskovasta perheestä, taustalla vakavaa masennusta ja itsemurhayritys ihan hiljattain. Oli upeaa vakuuttaa tälle kauniille nuorelle tytölle, että Jumalan uskollisuus on totta ja että toivoa on – peli ei ole menetetty. Ei ole kyllä koiraa karvoihin katsomista, vai miten se suomalainen sananlasku meneekään.

Kiitos muistamisesta ja rukouksista,
Teija Kortelainen